Trening uke 10 og 11: Nye sko!

Saucony Mirageg 5

Dette er Saucony Mirage 5. Ny utgave av favorittskoen de siste årene! Foto: Produsenten

I uke 9 hadde jeg ligget litt på “latsiden”. Jeg tok en uke der jeg reduserte treningsmengden litt, både antall økter og antall kilometer. Det føltes godt i starten av uka, men jeg er ikke god til å nyte slike uker. Det var derfor godt å starte uke 10 med en skikkelig langøkt på 31 kilometer rundt i Bærum. Jeg fikk kjøpt meg noen nye Saucony Mirage 5 som jeg har prøvd å få tak i lenge. Denne modellen har jeg brukt i flere år og det er den skoen jeg liker best. Nå har Løplabbet sluttet å ta den inn og Amazon sender den ikke lenger til Norge. Jeg kjøpte et par da vi var på tur til Sverige selv om de jeg har ikke er slitt ut helt ennå. Mirage er en relativt lett sko med litt støtte. Den har 4 mm dropp og gir god løpsfølelse. Gleder meg til å ta de i bruk!

Uke 10 og 11 har videre båret preg av travle dager med aktiviteter for barna og jobb. Med to gode turer i helgen ble totalen i uke 10 88 kilometer og for denne helgen er planen en skikkelig tur på lørdag og en litt kortere på søndag. 

Nye Saucony Zealot

Nye Saucony Zealot i spreke farger! Foto: Produsenten

Mellom to møter i Sandvika på tirsdag fikk jeg tid til en tur innom Løplabbet. Der hadde de fått inn Saucony Zealot! Denne skoen ligner veldig på Mirage, men er litt lettere, bedre dempet og ser bare helt flott ut. Geir ga meg et “tilbud jeg ikke kunne si nei til” og jeg gikk ut av butikken med ennå et par nye sko. Disse har jeg fått prøvd noen ganger og jeg liker de veldig godt. Om jeg liker de bedre enn Mirage er jeg usikker på, særlig før jeg har prøvd Mirage 5. I morgen skal jeg få testet Zealot på en lengre tur, det blir spennende! I morgen er målet 40-50 kilometer i Bærum og Oslo. Starten går fra Toppenhaugberget omtrent klokka 08:30 før jeg løper til Bekkestua, Røa, Frognerparken og til Operaen før jeg løper til Sandvika via Lysaker og Høvik. Derfra går turen til Vøyenenga og tilbake til Bærums Verk. Bare å bli med om du vil!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.