Trening uke 12: Sliten og mer nye sko

Denne uka har jeg vært veldig sliten! Langturen på slutten av uke 11 tok kanskje litt for mye på kroppen. Da løp jeg 51 km på lørdag og en liten 10 km på søndag.

Hoka One One Bondi 4 på første tur

Hoka One One Bondi 4 på første tur

Mandagen ble derfor hviledag. Det var nok helt riktig. Tirsdag var jeg nok en gang på møte i Sandvika i forbindelse med jobben. Det medfører stort sett at jeg må passere Löplabbet på vei til bilen. Siden møtet sluttet litt tidlig fikk jeg tid til å ta en titt på noen nye sko. Jeg har lenge tenkt på å teste ut Hoka, men prisen har gjort at det har blitt med tanken. Men i helgen kjøpte kona et par Hoka Clifton og da kunne jo ikke jeg la være å teste jeg også. Jeg fikk en god pris av Geir på Löplabbet og gikk blid og fornøy ut med et par Hoka Bondi 4. Første test av skoene kom samme dag. Jeg la ut på en rolig 10 km som endte med en svært behagelig 17 km. Skoene var gode å løpe i, men jeg er fortsatt litt usikker på om jeg er “frelst”. Venstre foten klemmer litt på tærne og jeg sliter litt med noe som heter Mortons Metatarsalgia. Det går ut på at nerver ligger i klem i tærne. Plages ikke mye av det, men med noen sko kan jeg merke det. Fikk det da jeg kjørte mye snowboard tidligere og klemte fast føttene med bindingene. Vi får håpe det går seg til med de nye skoene som uansett var gode å løpe med.

Onsdag og torsdag var jeg på skoleledersamling med Bærum kommune. Onsdag ble det bare en liten mølleøkt hjemme, mens på torsdag fikk jeg løpt fra Asker og hjem til Bærums Verk. Det ble 23 flotte kilometer! Litt tungt med masse klær i sekken og rett etter en kraftig lunsj, men turen var fin. Deilig å benytte slik reisevirksomhet til å få løpt!

2015-03-21 19.41.38-1

Utsikt ved Vollen ut over Oslofjorden på kveldstid

I helgen var jeg med på å arrangere LM i kunstløp i Askerhallen. Fredag ble det derfor bare en liten 10 km sammen med kona. Lørdag var det 12 timer med kunstløp i hallen. Da blir man sliten i hodet, men kroppen får slappet godt av. Jeg og kona ordnet det slik at vi begge kunne løpe fra Askerhallen og hjem. Da fikk vi 20 fine kilometer i skumringen. Det var svært stille denne kvelden og vi møtte bare en og annen festdeltager på vei til fest.

Søndag var det tid for ennå mere kunstløp. Derfor ble det bare en “rask” 5 kilometer denne dagen. Jeg merket at beina ikke var glad for at jeg prøvde å løpe fort. 140 kilometer på 9 dager er nok for meg. Nå følger en uke med litt distanse, så skal jeg ta det litt mer med ro fram mot Røyse Ultraintervall. Jeg vurderer en langtur helgen i uke 13 og kanskje blir jeg med på Påskeharamaraton i uke 14, men bortsett fra det blir det noen rolige dager og kortere turer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.